EFS i Borås söker ungdomsledare, 80-100%

Om oss
EFS i Borås är en levande församling med en varm gemenskap för alla åldrar. Vår kyrka, “Lutha”, ligger mitt i centrum och vår lägergård Ekhagen ligger vid Öresjö, ca 10 minuter från stan. Vår församlings vision är att varje boråsare ska få höra talas om Jesus. Vår nuvarande ungdomsledare slutar vid årsskiftet, och därför söker vi nu hans efterträdare. 

Om tjänsten
Din uppgift som ungdomsledare är att leda ungdomar i tro, genom ett gott ledarskap och inspirerande möten. Det handlar bland annat om att planera, leda och genomföra ungdomssamlingar och konfirmationsläger, och att samla smågrupper där ungdomar får möjlighet att fördjupas och växa i sin tro. I rollen ingår även övrig lägerverksamhet, att driva söndagsskola för tweens och att skapa nya kreativa mötesplatser och aktiviteter för barn och ungdomar.

Se gärna verksamheten på våra sociala medier: https://www.instagram.com/luthaside/
https://www.instagram.com/efslutha/
https://www.youtube.com/channel/UCm1IMLB0qufR0wztNmlx7sA

Om dig
Vi söker dig som brinner för Jesus och att hänga med ungdomar. Du är stabil och trygg i din tro, bra på att se människor i din omgivning och vill vara en förebild och ledare. Det finns gott om ideella krafter i församlingen, och därför bör du trivas med att engagera, delegera och organisera. Det är meriterande om du har gått bibelskola och/eller varit ideell ledare i någon församling tidigare.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev till jobb@lutha.se Märk din ansökan med ”Ansökan ungdomsledare”. Ansökningar behandlas löpande. Tillträde så snart som möjligt.

Kontakt

Om du vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Erik Alsin, rekryteringsansvarig, hej@erikalsin.se eller 0730-689847
Vidar Engström, konfirmationsansvarig och veteran, vidar.engstrom05@gmail.com eller 0763-913499

Start typing and press Enter to search

X