Vi ser fram emot en fin sommar på Ekhagen och erbjuder stans bästa och viktigaste sommarjobb! I en underbar miljö får du arbeta med härliga kollegor och sätta guldkant på alla lägerdeltagares och cafégästers tillvaro.

Sommaren 2024 planerar vi att kunna erbjuda 3-4 veckors sommarjobb.
På programmet står bl a tre veckors konfirmationsläger (v25-27) och en veckas familjekollo (v28)

Som uppstart får du även arbeta under vårt förläger för våra konfirmander som äger rum Kristi himmelsfärdshelgen. Vi ser det som en värdefull möjlighet att få en bra introduktion för sommarens arbete samt möjlighet att lära känna dina kollegor som du skall arbeta med under sommaren. Därför ser vi gärna att så många som möjligt av er som blir erbjudna sommarjobb kan arbeta denna helg. Det är även aktuellt med arbete under en återträff under hösten för konfirmandlägret.

ARBETSLEDARE

Vi söker dig som är över 18 år och vill arbeta som arbetsledare på Ekhagen i sommar.
Du kommer att ha huvudansvaret för planering av matlagning, styra upp köksarbetet och arbetsleda övriga biträden samt samordna planering med lägerledningen och övrig caféverksamhet. Tillsammans med övrig personal har ni i uppgift att skapa en positiv atmosfär på Ekhagen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av matlagning och köksarbete sedan tidigare. Märk ansökan med ”Ansökan arbetsledare”.

BITRÄDEN

Vi söker dig som är 16 år eller äldre och som vill arbeta på Ekhagen i sommar under aktuella veckor. Du kommer bland annat få arbeta med matlagning, bakning, servering, disk och städning mm, men också enklare fastighetsskötsel och trädgårdsarbete. Du fyller även en viktig funktion för att ge våra lägerdeltagare och cafégäster en positiv och minnesvärd upplevelse. Märk ansökan med ”Ansökan biträde

ANSÖKAN

I din ansökan behöver vi veta:

  • Namn och adress
  • Kontaktuppgifter med telefon och mail
  • Födelseår
  • Vilka veckor du har möjlighet att arbeta, både sommarveckor samt förläger och återträff
  • Skriv också ett personligt brev där du beskriver dig själv, vilka erfarenheter du har och varför du vill arbeta på Ekhagen i sommar.
  • Märk din ansökan enligt instruktioner ovan.

Maila din ansökan och ditt personliga brev till jobb@lutha.se senast den 18 februari 2024.

Mer information
Har du frågor kring arbetet är du välkommen att kontakta Johanna Svensson 0703-605585 eller jobb@lutha.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Start typing and press Enter to search

X