Sverigebönen i Borås

Sedan 1 september 2019 pågår ständig bön i Sverige, under initiativet Sverige 365. Varje vecka ansvarar ett sammanhang för bönen – genom att avskilja ett bönerum och sedan hjälpas åt att fylla alla veckans timmar med någon som ber – och sedan går stafettpinnen vidare till nästa sammanhang.
(Läs mer om Sverige 365 här: https://www.sverige365.nu/24-7-boe )

Under vecka 12, 15/3-22/3, ansvarar kyrkorna i Borås för att be under dygnens alla timmar och Du ha möjlighet att vara med och be!

Jag ber att de alla ska bli ett!

Bokning av bönetimmar

Vem som helst har möjlighet att delta under böneveckan, och du kan boka timmar för bön via den här länken: https://www.24-7prayer.com/signup/9dcfa4

Bönerum

Ett bönerum kommer att göras i ordning i det hus Korskyrkan köpt, som går under namnet ”Gula Huset”. Det ligger på Bohusgatan 3, mitt emot Korskyrkan. Det är önskvärt att bönen i möjligaste mån sker i bönerummet, men om det inte av olika anledningar funkar så kan bönen ske i hemmet eller annan plats. (Läs mer på: https://korskyrkan.org/sverige-365/ )

Gemensam bön- och lovsångstimme

Varje dag mellan söndag den 15/3 – lördag den 21/3 är det en gemensam bön och lovsångstimme mellan 18.00-19.00. Då är alla välkomna, oavsett om man är engagerad på annat sätt under veckan eller ej. Samlingarna leds av personer från olika församlingar, och kan därför komma att se olika ut. Även Bönekvällarna äger rum i “Gula Huset”.

Avslutande bön – och lovsångsgudstjänst

Söndagen den 22 mars kl. 16.00 är alla inbjudna till en avslutande bön- och lovsångsgudstjänst i Korskyrkan. Här kommer ges utrymme för vittnesbörd och delgivning, samt bön och lovsång.

 

Start typing and press Enter to search

X