Sök sommarjobb hos oss på sommargården Ekhagen 2021!

Vi ser fram emot en fin sommar på Ekhagen och erbjuder stans bästa och viktigaste sommarjobb! I en underbar miljö får du arbeta med härliga kollegor och sätta guldkant på alla lägerdeltagares tillvaro.

Sommaren 2021 planerar vi att kunna erbjuda minst 3 eller 4 veckors sommarjobb.
På programmet står tre veckors konfirmationsläger (v 24-26) och en veckas familjekollo (v 28).

Som uppstart får du även arbeta under konfirmandernas förläger som äger rum Kristi himmelsfärdshelgen. Vi ser det som en värdefull möjlighet att få en bra introduktion i sommarens arbete samt möjlighet att lära känna dina kollegor. Därför ser vi gärna att så många som möjligt av er som blir erbjunda sommarjobb kan arbeta denna helg. Det kan även bli aktuellt med arbete vid en återträff under hösten. Du kan söka till arbetsledare eller biträde.

ARBETSLEDARE

Vi söker dig som är över 18 år och vill arbeta som arbetsledare på Ekhagen i sommar.
Du kommer att ha huvudansvaret för planering av matlagningen och köksarbetet på Ekhagen under aktuella veckor och kommer att arbetsleda övriga biträden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av matlagning och köksarbete sedan tidigare. Märk ansökan med ”Ansökan arbetsledare”.

BITRÄDEN

Vi söker dig som är 16 år eller äldre och vill arbeta på Ekhagen i sommar under aktuella veckor. Du kommer bland annat få arbeta med köksarbete och städning men också enklare fastighetsskötsel och trädgårdsarbete. Du kan även komma att få hjälpa till med aktiviteter för lägerdeltagare på Familjekollot. Märk ansökan med ”Ansökan Biträde

ANSÖKAN

I din ansökan behöver vi veta:

  • Namn och adress
  • Kontaktuppgifter med telefon och mail
  • Födelseår
  • Vilka veckor du har möjlighet att arbeta, både sommarveckor samt förläger
  • Skriv också ett personligt brev där du beskriver dig själv, vilka erfarenheter du har och vad du tänker om att arbeta på Ekhagen i sommar.
  • Märk din ansökan enligt ovan

Maila din ansökan och ditt personliga brev till jobb@lutha.se senast den 1 mars.

Mer information

Har du frågor kring arbetet är du välkommen att kontakta Johanna Svensson 0703-605585 eller jobb@lutha.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Start typing and press Enter to search

X