Sommaren på Ekhagen 2020

Sommaren är i antågande och säkert är vi många som längtar efter att sitta på Ekhagens uteservering och avnjuta en god fika i gott sällskap. Eller kanske är det volleyboll och bad som lockar. Oavsett vilket kommer saker att se lite annorlunda ut i år, men tanke på rådande situation i världen.

Det är mycket som är ovisst i nuläget men vi hoppas och ber att vi ska kunna genomföra det inplanerade konfirmationslägret och familjekollot som planerat. För att det ska vara möjligt är vi dock tvungna att hålla Ekhagen stängt för allmänheten vecka 25-28. Detta för att försöka hålla lägerverksamheten så avskild som möjligt och minimera risken att någon smitta förs in i gruppen. Eventuella gudstjänster under den här perioden kommer att firas i Lutherska missionskyrkan.

För att vara extra tydliga kommer Ekhagen alltså vara helt stängt för allmänheten från 14 juni till 12 juli. Det gäller gudstjänster, glass- och fikabesök, bad, volleyboll, etc. Endast personal och deltagare på våra läger får lov att vistas på gården under dessa veckor.

Välkomna till vårt Sommarcafé på Ekhagen, v. 29, 30, 31 och 32. Öppet Tisdagar – Lördagar kl.10.00- 18.00.

Du når cafévärdarna på telefon 033-132533 knappval 5.

Sommarandakter kommer hållas på Ekhagen, med möjlighet att lyssna utomhus, söndagar mellan 19 juli – 30 augusti (ej 16 augusti) kl.16.00.

Start typing and press Enter to search

X