Sök sommarjobb hos oss 2019.

Vi ser fram emot en spännande sommar på Ekhagen och erbjuder kanske stans bästa och viktigaste sommarjobb! I en underbar miljö får du arbeta med härliga kollegor och sätta guldkant på alla våra gästers tillvaro.

Sommaren 2019 erbjuder vi sommarjobb mellan vecka 25 till och med vecka 28. På programmet står tre veckors konfirmationslägerläger och en veckas familjekollo, på midsommarafton blir det naturligtvis Ekhagen live.

Nytt för i år är att du även får arbeta under vårt förläger för våra konfirmander som äger rum under Kristi himmelsfärdshelgen. Vi ser det som en värdefull möjlighet att få en bra introduktion för sommarens arbete samt möjlighet att lära känna dina kollegor som du skall arbeta med under sommaren. Därför ser vi gärna att så många som möjligt av er som blir erbjuda sommarjobb kan arbeta denna helg.

Lämna in din ansökan senast den 3 mars enligt nedan.

ARBETSLEDARE (tidigare husmor)

Vi söker dig som är över 18 år och vill arbeta som arbetsledare på Ekhagen i sommar. Du kommer att ha huvudansvaret för matlagningen och köksarbetet på Ekhagen under veckorna 25-28 och kommer att arbetsleda övriga biträden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av matlagning och köksarbete sedan tidigare. Märk ansökan med ”Ansökan arbetsledare”.

BITRÄDEN

Vi söker dig som är 16 år eller äldre och som vill arbeta på Ekhagen i sommar under veckorna 25-28. Du kommer bland annat få arbeta med köksarbete, servering och städning men också enklare fastighetsskötsel och trädgårdsarbete. Du kan även komma att få hjälpa till med aktiviteter för lägerdeltagare på Familjelägret. Märk ansökan med ”Ansökan Biträde”

ANSÖKAN

I din ansökan behöver vi veta:

•Namn och adress. •Kontaktuppgifter med telefon och mail. •Personnummer. •Vilka veckor du har möjlighet att arbeta, både sommarveckor och förlägerdagarna vid Kristi himmelsfärd. •Skriv också ett personligt brev där du beskriver dig själv, vilka erfarenheter du har och vad du tänker om att jobba på Ekhagen i sommar. •Märk din ansökan enligt ovan.

Maila din ansökan och ditt personliga brev till jobb@lutha.se senast den 3 mars.

Mer information

I år tar vi inte hjälp av kommunen med biträdestjänsterna utan all rekrytering sker direkt via oss i Lutherska Missionskyrkan.

Har du frågor kring arbetet är du välkommen att kontakta Linnéa Klintenberg på 073-774 21 89 eller jobb@lutha.se.

Välkommen med din ansökan!